lav-din-hjemmeside

Hvis du er en lille virksomhedsejer, har du sandsynligvis hørt mottoet “Content is King” i forhold til indholdsbaseret markedsføring. Selvom at tekstbaseret indhold er effektivt overfor mange målgrupper, bør visuel markedsføring ikke skubbes helt til siden.

Her er fire grunde til, at du skal bruge video på din virksomheds hjemmeside.

Har du ikke allerede fået dig en hjemmeside, så kan du følge denne guide: lav din egen hjemmeside.

1. Langt mere synlighed i Google

En af faktorerne i Googles algoritme til søgerangeringer er “Time on Site”, hvilket også kan formuleres som “hvor lang tid besøgende på hjemmesiden, bliver på hjemmesiden, før at de forlader hjemmesiden igen”. En god måde at bibeholde de besøgende på hjemmesiden, er ved at sikre sig, at der er noget på hjemmesiden til at fange deres opmærksomhed.

Hjemmesider med videomateriale har en generel højere klikrater og højere konverteringsrater, end hjemmesider uden. Faktisk vil 80% af de mennesker, der ser en videoannonce, huske det en måned senere og hele 12% vil købe det viste produkt.

2. Differentier dig fra konkurrenterne

Udover video, så kan du godt differentiere din virksomhed fra de andre:

90% af alle online forbrugere rapporterer, at de efter at have set en produktvideo eller servicevideo, har langt større belæg for om de vil købe produktet eller ej.

60% af personer der ser en video på LinkedIn, besøger efterfølgende virksomhedens hjemmeside.

Virksomheder der gør brug af video på deres virksomheds hjemmeside, oplever en konverteringsrate højere end 400%. Men fordi kun halvdelen af virksomhederne i øjeblikket bruger video i deres markedsføring – et tal, der forventes at stige til 64 procent i den nærmeste fremtid – har du stadig mulighed for at skille sig ud fra konkurrencen ved at bruge dette kraftfulde marketingværktøj. Brug det til at introducere dit mærke til nybegyndere, besvare spørgsmålene til dine besøgende på hjemmesiden, eller bare for at få dem til at grine – for ikke at nævne skabe et gunstigt og varigt indtryk.

3. Inkluder mobile brugere

Hvis du nogensinde har prøvet at læse en lang artikel på en relativt lille Smartphone-skærm, ved du, hvor langsomt det kan være – selv på hjemmesider med lydhør design. Modtagelse af de samme oplysninger via video kan gøre processen meget nemmere for den gennemsnitlige person, især i denne dag og alder af korte opmærksomhed spændinger. Siden visning af video på en mobil enhed er steget 532 procent i de sidste to år, og 40 procent af folk foretrækker at få deres information visuelt i stedet for almindelig tekst alligevel, giver det mening at give forbrugerne det, de ønsker.

4. Vis dine produkter frem

Nogle gange kræver dit produkt en lidt mere detaljeret forklaring, og en demovideo kan være meget mere ideel end en skriftlig beskrivelse. Et godt eksempel på en produkt demonstration video er til Buff’s multifunktionelle hovedbånd . Fordi deres produkt er så alsidigt, giver det mening at lade potentielle kunder kende alle de måder de kan bruge den på.

Nu hvor du ved vigtigheden af at bruge video på din virksomheds hjemmeside, skal du huske på, at du vil uploade dine videoer til YouTube, Vimeo og alle dine sociale medieplatforme for at få så meget eksponering som muligt. Sørg for at inkludere klare titler og søgeordrige beskrivelser for at hjælpe dem med at blive fundet, og du vil være godt på vej til bedre engagement, klik og konverteringsfrekvenser!

Har du ikke allerede fået dig en hjemmeside, så kan du her følge denne udførlige guide:  lav din egen hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here