ejendomsmaegler

De unge ejendomsmæglere vil gerne være selvstændig. Seneste skud på stammen er Jacob Nielsen fra Bramming, der netop er blevet selvstændig ejendomsmægler med ejendrøm i Bramming.

Jacob Nielsen har taget springet fra ansat til selvstændig og startede i starten af 2018 ejendrøm, som primært vil have fokus på køb og salg af huse i Bramming, Esbjerg, Ribe og de omkringliggende byer.

Jacob har tætte bånd til byen. Han er både født og opvokset i Bramming, og han spiller da også lokalfodbold på byens fodboldhold.

Det har altid været en drøm for Jacob, at gå selvstændig. Tanken om at bygge noget op fra bunden, som på sigt kan blive til noget rigtig stort, har været meget tiltalende:

– Det har været en drøm i mange år for mig. Jeg kan lide at skabe noget fra bunden og skabe mit eget brand. Da jeg har alderen og lokalet, så er det bare at tage springet, siger Jacob Nielsen.

Lidt om ejendrøm, ejendomsmægler i Bramming

Ejendrøm er kort fortalt byens nye og lokale ejendomsmægler beliggende i Bramming.

Ejendrøm drives og ejes af Jacob Nielsen, der har over syv års erfaring som ejendomsmægler. I alle sine syv år som ejendomsmægler, har Jacob fungeret som ejendomsmægler i lokalområdet, hvilket har givet ham en uvurderlig indsigt i området rent boligmæssigt.

ejendomsmaegler

Af byer i lokalområdet kan nævnes Bramming, Endrup, Gørding, Vejrup, Holsted og Esbjerg. Går du med tanker om hussalg eller -køb, er du meget velkommen til at give Jacob et kald på 92 44 43 38.

En ting som Jacob er sikker på, er at han vil møde kunderne i øjenhøjde.

– Jeg tror, jeg har noget, de andre ikke har. Jeg har kun arbejdet i dårlige tider, så jeg glæder mig til de gode tider. Markedet er det bedste i mange år, så der er grundlag for at skabe en forretning efter kundernes behov, siger en glad Jacob Nielsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here