Tyverimærkning er effektiv

Ønsker du, at sikre din virksomhed mod tyveri af virksomhedens inventar, kan du med stor fordel sikre dem ved, at få dem tyverimærket hos Miladan.dk. Tal opgivet af politiet viser, at anmeldelserne om tyveri i huse og ejendomme der synligt skilter med, at inventaret er ID-markeret, er faldet med 80%.

Måden hvorpå denne tyverimærkning fungerer på er, at alt inventaret der har en værdi, synligt markeres med tyverimærkningen samt et usynligt ID, som kan ses med det rette udstyr.

Når tyven undersøger huset eller ejendommen, kigger han som oftest efter skilte, som i dette tilfælde kunne være, at alt inventaret er tyverimærket. Dette betyder, at hvis tyven vælger at stjæle noget fra huset eller ejendommen, så vil tingene være svære at sælge, da de har det usynlige ID på sig. ID’et kan spores tilbage til dets ejer, og på den måde, kan tyven højst sandsynlig kobles på evt. andre tyverier i området.

Udover ID og tyverimærkning finder du også Plombetråd og plastplomber hos Miladan.dk.

Plombetråd, tyverimærkning, plastplomber Plombetråd, tyverimærkning, plastplomber Plombetråd, tyverimærkning, plastplomber

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here