forlystelsespark

Det er på tide, at årets efterårsferie skal planlægges. For ikke at ligne alle andre år har vi set på temaparker i Tyskland.
Der er et par forlystelsesparker, så vi har valgt at kortliste ned til de 3 bedste forlystelsesparker. Denne liste er inspireret af artiklen om de 5 bedste forlystelsesparker i Tyskland.

Læs også: Badelande i Tyskland.

3. Heide Park

Heide Park ligger 235 km fra Padborg Border, men er alligevel en stor forlystelsespark for dem, der ønsker en pause i maven. Flere af forlystelserne gør endda de mest hærdede til bare at stoppe og overveje situationen. Parken har 5-6 rigtige vildture, især Krake og de gamle træer er blandt de mest populære.

2. Phantasialand

Phantasialand ligger 607 km fra Padborg-grænsen og er en af de mest populære familieparker i Europa. Med mere end 2 millioner besøgende i 2016 er Phantasialand også en af de mest besøgte parker i Europa.
Områderne inde i Phantasialand er opdelt i forskellige temaområder, så når du bevæger dig rundt i parken, vil det være lidt som at besøge forskellige lande. Af temaer, Berlin i 1920, kan Chinatown og Afrika nævnes som eksempler.

1. Europa Park

Europa Park er den største forlystelsespark i Tyskland med mere end 100 attraktioner og forlystelser. Den næststørste af forlystelser og attraktioner er Tripsdrill, men de fleste af rides i Europa Park er de største attraktioner som slagtning af geder og fodring af elefanter.
Atmosfæren på Europa Park er populær, der er temaområder ligesom i Phantasia Park og forlystelsen er strålende.
Denne liste er lavet ved hjælp af Amusement Park.com og deres artikel: Bedste Amusement Parks i Tyskland. De har også lavet en liste over de bedste forlystelsesparker i Spanien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here