Fjern stressen fra planlægningen af den årlige julefrokost ved at lade Fest Diner stå for menuen til din julefrokost

Elsker du, at afholde den årlige julefrokost og især at forberede den super lækre julemenu? Men er hverdagen presset og mangler du overskuddet til igen i år, at planlægge julemenuen, handle ind og ikke mindst lave den? Så kunne det være, at du skulle overveje, at købe dit julemad hos et cateringfirma, så du slipper for julestressen.

Hos Fest Diner muligheden for, helt selv, at sammensætte den julemenu du ønsker, at servere for dine gæster til din julefrokost. Du slipper for selv at skulle lave andet, end at sammensætte menuen, og så sørger Fest Diner for resten – så kan du fokusere på alle de andre ting en julefrokost indeholder.

Planlæg din julemenu

Med det samme du ved, hvem der kommer, så sørg for at have fået styr på, om der findes nogen iblandt gæsterne der har madallergi eller retter de simpelthen ikke kan udstå. Der er ikke noget værre end at lave en julefrokost fyldt med ribbensteg og stegt medisterpølse, hvis halvdelen af de inviterede er blevet vegetarer siden sidste julefrokost. Derefter kan du med det rette udgangspunkt planlægge hvad der skal være på menuen. Fest Diner tilbyder en lang række af de traditionsrige retter som hvide sild med karrysalat og løgringe, flæskestegen med rødkål og brunede kartofler og ikke mindst Ris á la Mande og kirsebærsauce. Er i mere til lette retter, tilbydes der også en lang række fiskeretter der kan komplimentere det flæskestegen og sovsen.

Det er altid en god ting, at bestille din julemad i god tid, så du er sikker på, at du får det ønskede julemad og ikke mindst det ønskede cateringfirma. I og med at maden er på plads i god tid, får du også meget mere tid til, at få skrevet en god tale (hvis der skal være sådan en), lave bordplanlægningen og evt. fundet nogle gode festlege der kan sprede noget humør under festen.

Fest Diner leverer mad til både fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, julefrokoster, receptioner, firmafester og mange andre forsamlinger og mærkedage. Du får maden leveret i varmekasser så maden kan holde sig varmt – andre gange kan det dog være, at du selv skal opvarme noget af maden. Dette er selvfølgelig noget du er blevet informeret om, så der ikke opstår en træls situation.

Når først at julemenuen er på plads, så skal julefrokosten nok blive dét brag af en fest, som det nu engang skal være.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here