seng

Puha, der er så mange forskellige grunde til, at du lige nu er på udkig efter en ny seng. Der er så mange forhandlere derude, så det kan være svært at finde frem til den rigtige forhandler og seng. Skal sengen være med elevation? Skal den være fyldt med vand? Skal den ver continental? Skal det være en boxmadras eller noget helt andet?

Vi har slået os sammen med Søvn & Miljø, som er eksperter i alle de førnævnte slags senge. Deres modeller er alt fra enkeltmandssenge til dobbeltsenge, og de fører kendte mærker som Dunlopillo og Jensen.

For vi er nødt til at have nogle gode råd til, hvad vi skal kigge efter, når vi skal finde en ny seng.

1. Den bedste seng i verden

Børnene er sendt afsted på eventyr, og nu har du og fruen huset for jer selv og ikke mindst energien til jer selv. Du tilbringer mere end en tredjedel af dit liv med at sove – så det er helt essentielt, at du afsætter noget tid til, at kredse om dig selv, når du skal finde din nye seng.

Det er dog svært at svare på, hvad er der er den bedste seng i verden. Vi vægter personlige præferencer meget højt. Det siger sig selv, at du selv at nødt til at have nogle ideer om hvordan og hvorledes du gerne vil ligge og sove.

2. Lad være med at lave press-testen

Det er ikke nok blot at presse på madrassen for at se, om sengen er god nok til dig. Vi anbefaler, selvom at det lyder voldsomt, at du ligger i sengen i mindst 10 minutter, før at du reelt set kan vurdere, om sengen er noget for dig.

Kender du dit daglige kaloriebehov? Beregn det her med denne kalorieberegner.

Det gør derfor købet af en seng meget mere kompleks end blot en t-shirt. Du er nødt til at investere noget tid i beslutningsprocessen, som du normalt ikke ville gøre.

3. En fast madras er ikke altid det bedste valg

Her hos Retromode var vi overbeviste om, at en fast madras er god for din ryg (naturligvis ikke sådan, at du slet ikke synker ned i madrassen når du ligger dig i den, men blot så fast, så du ikke sejler rundt som i en vandseng.

Dette er ikke tilfældet. Igen, det afhænger af hvad du godt kan lide at sove i.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here