Din nuværende iPhone er til reperation, og firmaet har lige ringet og sagt, at din iPhone højst sandsynlig ikke kommer til at fungere igen. Derfor står du nu med to valgmuligheder: Køb en helt ny iPhone eller køb en brugt iphone.

Medmindre at du har en bekendt, et medlem i din vennekreds eller familie som sælger en iphone, så er du nødt til at finde en forhandler af brugte iphones. En forhandler af brugte iphones kunne være 2ndBest, se deres udvalg af brugt iphone her. Hvis du derimod står og skal sælge din iPhone, så kan du også gøre dette hos 2ndBest.

Ved at købe din brugte iphone hos 2ndBest, sikrer du dig også, at det ikke er en hælervarer du køber. Hvis du er i tvivl om din iphone er stjålet, kan du altid tjekke online med Apple’s Activation Lock Status Tool, som hurtigt kan fortælle dig, om produktet du sidder med i hånden er stjålet.

Hos 2ndBest får du den garanti, som du ikke får i de private Facebook-grupper på de sociale medier og diverse salgsaviser.

brugt iphone, brugte iphones

Dette skal du gøre når du har købt en brugt iphone

Dette er selvfølgelig noget du altid gør, når du har købt et nyt produkt – men derfor er det stadig vigtigt at huske. Den åbenlyse måde, at tjekke om din brugte iphone er beskadiget, er ved at kigge på den. Skrammer og kan være svære at se, så tag dig god tid til at undersøge den godt og grundigt. Hvis skærmen er beskadiget af en længere og dyb ridse, kan det udvikle sig til en totalsmadret skærm – så medmindre at du selv kan skifte skærmen eller kender nogen der kan, så bør du returnere den. Derefter skal du tjekke om knapperne virker som de skal – også “Hjem”-knappen, på de nyrere modeller skal du også tjekke om fingerprint-funktionen virker. Prøv derefter at afspille noget musik, for at undersøge om højtalerne og fungerer optimalt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here