Kids World redder julen

Kids World har sammen med bl.a. Legebyen og Babytoys, sponsoreret både babytøj, børnetøj og legetøj til de børn, som skulle tilbringe julen på Regionshospitalet i Viborg.

Tovholderen bag projektet er Martin Stendahl Dyrhøj, som mente at det var nødvendigt at være lidt god ved de børn, som ikke havde mulighed for, at tilbringe julen hjemme hos sig selv.

Alt i alt blev der samlet mere end 100 forskellige stykker legetøj og tøj sammen til børnene. Glæde var ikke til at kimse sig af:

– Tusind tak, det er jeg rigtig glad for, siger hun og smiler, inden hun viser gaven frem til sin mor. Sagde den 14-årige Trine Nielsen.

Det betyder rigtig meget for børnene, at de får en god oplevelse, nu hvor de ikke kan få lov at tilbringe julen hjemme.

Kids World redder julen
Kilde: Regionshospitalet Viborg Presserum

Laila Pedersen, som til dagligt arbejder som pædagog, har kun rosende ord om projektet:

– Det betyder ufatteligt meget for de børn, der er her på sygehuset i julen. Juletiden er altid den sværeste, fordi der sker så meget derhjemme og i skolen, som børnene går glip af. Familierne er så taknemmelige over, at nogen har tænkt på de. Martins store arbejde er helt fantastisk, siger Laila Pedersen.

Kids World er et af Danmarks største webshops for salg af babytøj og børnetøj. Der herskede ingen tvivl om, hvorvidt Kids World skulle støtte op om projektet eller ej.

Billederne anvendt i artiklen er taget fra Regionshospitalet Viborg’s presserum.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here