toej2-min

Du er sikkert altid blevet fortalt af venner og bekendte, at dine bukser skal matche dine sokker, og her hentydes der altid til, at de skal have samme farve.

herre strømper og sokker gladesokkerOg det er som sådan også fint nok, men det bliver kedeligt i længden – så spørgsmålet er, om det ikke blot er en traditionel måde at gå klædt på, og som vi er ved, at bevæge os væk fra?

Der er masser af stilfulde sokker derude, hvoraf mange af dem har atypiske farver som faktisk fungerer. Hvis du gerne vil bevæge dig lidt væk fra det traditionelle look, og eksperimentere med nogle andre farver, uden at du behøver at tage en pink blazer på, så er en udskiftning af de klassiske sorte sokker et godt sted at starte.

Hos gladesokker.dk finder du stilfulde herre strømper og sokker i mange forskellige farver og størrelser, hvor du med garanti finder noget, der matcher det du har i dit tøjskab.

Kvalitets herre strømper

Ved at kigge på folks tilbagemeldinger omkring de stilfulde strømper, er det ret tydeligt, at de har købt nogle strømper i ordentlig kvalitet og som ikke går i stykker efter første vask. Dette er i høj grad blevet et problem, og det er et rigtig godt tegn, at de strømper som man køber hos gladesokker.dk er holdbare og ikke mindst pæne.

Du kan enten købe et par udvalgte strømper til 69 kr.  eller tegne et abonnement på 59 kr. i måneden, og så får du tilsendt et par stilfulde strømper 1 gang i måneden. Ved at tegne abonnementet får du ikke blot en bedre pris, men også et større udvalg af herre strømper.

 herre strømper og sokker gladesokker

Tiden kan godt bære stilfulde strømper

Den gode nyhed er, at du ikke bliver set ned på pga. du bærer stilfulde strømper som er lidt atypiske fra de klassiske hvide og sorte strømper. Det er blevet acceptabelt at gå i farvede herre strømper – også til forretningsmøderne.

Der er som sagt, nogle retningslinjer for hvad der passer sammen osv. men så længe at du formår, at matche dine sokker til dit outfit – dette er dog din egen opgave.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here