akupunktur-esbjerg

Akupunktur er en 3000 år gammel alternativ behandling og er nok mest kendt under navnet; Kinesisk Akupunktur.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur går ind og forbedrer kroppens funktioner og fremmer restitutionen ved aktivt, at gå ind og stimulere specifikke anatomiske steder på kroppen. Den metode som normalt bliver anvendt, er at stimulere de anatomiske steder vha. indsættelsen af helt fine, sterile nåle på det specifikke punkt, der har en forbindelse med steder for smerten eller lidelsen.

Endvidere kan elektriske stimulation forstærke effekten – hvilket sker på den måde, at elektroder bliver sat på nålene, og der derefter bliver sat strøm igennem.

Du kan læse meget mere om akupunktur esbjerg og laserbehandling esbjerg her.

Hvad sker der under en alternativ behandling i form af akupunktur?

Til at starte med, vil din akupunktør bede om din sygehistorie og mere specifikt, hvorfor du er mødt op til behandlingen. Afhængigt af dine individuelle behov og tilstand, vil akupunkturbehandlingen påbegynde derefter. Oftest bliver du lagt komfortabelt og sådan, at behandlingen kommer til, at foregå så smertefrit som muligt.

Gør det ondt at få akupunktur?

De fleste mennesker føler ingen eller minimal ubehag når de fine nåle forsigtigt bliver placeret. En normal behandling varer mellem 30 og 45 minutter, og hvis du oplever ubehag, vil denne forsvinde med det samme, at behandlingen er over, og nålene bliver fjernet igen.

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?

Dette varierer også af de individuelle behov og hvor god effekt behandlingen har på dig. Har du f.eks. hovedpine, kan denne være forsvundet efter 1 behandling – men det kan også sagtens være, at der skal bruges 5 behandlinger. Det er forskelligt fra person til person. Ved kroniske lidelser som ofte er komplekse og langvarige, kan det godt være nødvendigt, at behandlingen sker en til to gange om ugen i flere måneder i streg.

Alternativ behandling og akupunktur i Esbjerg?

aku-stikken akupunktur Esbjerg alternativ behandling briita cecilie lønneHos Aku-stikken v/ Britta Cecilie Lønne i Esbjerg bliver du i afslappede rammer, behandlet af en eksamineret akupunktør, som har hjulpet utallige af mennesker af med deres lidelser, såsom; hovedpine, sledgigt, åreforkalkning, kronisk hovedpine m.fl.

Besøg Aku-stikken for alternativ behandling og akupunktur i Esbjerg.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here