akupunktur

Rigtig mange har gode erfaringer med akupunktur. Hvad er det der gør, at vi som mennesker, har godt af et besøg hos en akupunktør?

Vi har talt med Britta Lønne fra Aku-Stikken, som bl.a. tilbyder akupunktur i Esbjerg. Ud fra vores samtale med Britta og en masse søgning på internettet, har vi fundet frem til de helt basale årsager til, at akupunktur er godt for rigtig mange mennesker.

Det handler dog langt hen af vejen i første omgang, at få folk overbevist om, at en alternativ behandlingsmetode kan være med til at give kroppen den balance den har brug for, for at kunne regenerere sig selv.

De fleste ser akupunktur som den sidste udvej

Det er ikke ualmindeligt, at klienterne hos en akupunktør har prøvet et utal af andre behandlingsmetoder. De fleste prøver akupunktur som den sidste udvej, når der læger har stadfæstet, at deres lidelser ikke kan kureres med almindelige lægemidler.

Nogle giver også akupunktur en chance, fordi at de bliver anbefalet det af deres læge eller af deres forsikringsselskab.

Hvis du stadig er interesseret i at høre mere om akupunktur, er du velkommen til at kontakte Britta Lønne fra Aku-stikken. Du kan finde hendes kontaktinformationer på www.aku-stikken.dk.

Derudover får du her 3 andre årsager til, at du bør prøve akupunktur af:

1. Du tilfører ikke kroppen kemikalier

Akupunktur foregår ved at akupunktøren sætter en række tynde engangsnåle ned i bestemte akupunkturpunkter, som får energien til flyde rundt omkring i kroppen. Når blodet kan flyde godt rundt i kroppen, har kroppen bedre mulighed for at hjælpe sig selv tilbage i balance.

2. Det er ikke noget at være bange for

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at kunne mærke nålen, når den bliver placeret. De er så tynde, at du næsten ikke opfatter når akupunktøren sætter dem i akupunkturpunktet.

3. Ingen bivirkninger

Du kan roligt gå til akupunktur for at få helbredt en stiv nakke eller skuldersmerter, og finde ud af, at smerten faktisk mindskes efter nogle behandlinger. Går du til en akupunktør for at slippe af med skuldersmerter, ender du med stor sandsynlighed også med, at få dig en bedre søvnkvalitet, dit stressniveau mindes og din generelle humør bliver bedre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here