Hvorfor mange af os går med et ur, er svært at kortlægge – men én ting er sikkert, det er meget mere end blot et værktøj til at holde styr på tiden. Herreure er for det meste, en måde at udstråle at man er en moderne mand med stil. Det er en del af manden og hans eksistens. Et dameur udstråler elegance og ro – og er også et accessory på lige fod med ure til herrer.

Herreure erstatter pungen og håndtasken

Manden bruger dog i højere grad, uret som et accessory, da han hverken har store punge, fine håndtasker eller smykker til, at komplimentere hverdagens tøj eller det fine jakkesæt. At uret er tidsløst og funktionelt, gør det oftest til en vinder hos begge parter – og kan ofte fortolkes som en slags “forlængelse af personens personlighed”. Der kan f.eks. tolkes meget ud fra en mand der går med et Casio-ur eller et ROLEX.

Skal du f.eks. køb ure til venner eller familien, vil du ofte tænke på, hvilke herreure eller dameure der vil matche perfekt mellem de to. De mange forskellige varianter af ure har gjort det muligt for alle uanset type af personlig, at finde det helt perfekte ur. Bare se på Apple Watch – det er helt vildt så mange forskellige segmenter dette produkt rammer. Personer der ikke kunne se formålet med, at have et ur på armen, kan med større sandsynlighed se ideen i, at have en lille computer med på armen.

Og hvis vi sporer os ind på farven på ure, så er der også en verden til forskel på de mange farver, typer og mål. Du har højst sandsynlig ikke lagt mærke til, hvilke farver dine venner og bekendtes ure er – men fakta er, at af alle de forskellige farver, som ure nu engang kan have, så vil de fleste mennsker opleve, at eje et sort ur eller få sådan et i gave, i løbet af deres liv. Sort er meget stilrent og passer til stort set alle ure – så et eller andet sted, er det ikke særlig overraskende.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here